nazif

Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit
Kokteji i fundvitit Mbrëmë në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetarëve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit. Të pranishmëve në emër të Forcës Rinore të rinjve u drejtua Iliriana Sula dhe Gëzim Haxhibeti, në emër të grave këshilltarja e Forcës ne Kuvendin e Komunës së ulqinit Ilmira Lika dhe më në fund kryetari i Forcës Nazif Cungu. Shërbimi informativ i Forcës #gallery-1 { margin:... Vazhdo

January 2, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit
Tags: , , , , , , , ,

Sastanak Force i Bosnjacke Stranke u  Ulcinj
Takimi Forca me Partinë Boshnjake Në takimin e udhëheqësve të Forcës dhe Partisë Boshnjake, ne Ulqin është biseduar për bashkëpunimin e këtyre dy partive në lidhje me të gjitha problemet ku ekzistojnë interesa të përbashkëta. Posaçërisht janë potencuar pyetjet mbi përmirësimin e statusit e popujve pakicë dhe pjesëmarrjen e tyre në të gjitha nivelet e qeverisëse. Është treguar nevoja e përforcimit të ingerencave të vetëqeverisjes lokale dhe pjesëmarrjen e tyre më e madhe në menaxhimin e resurseve ekonomike... Vazhdo

February 23, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Sastanak Force i Bosnjacke Stranke u Ulcinj
Tags: , , , , , , ,

Ulqin:Kokteji i Pavarësisë së Kosovës në hapësirat e Forcës
Mbrëmë në hapësirat e Forcës u shenua dita e shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Në koktejin që u organizua me këtë rast morrën pjesë një numer i madh i të qytetarëve. Në praninë e disa mediave nga Mali i Zi dhe nga Shqipëria, kryetari i Forcës lexoi nje fjalim të përgaditur me këtë rast. Forca Rinore përgaditi një tortë të cilën e quajtën “Torta e pavarësisë” dhe solemnisht u nda. Kështu deri në orët e vona u festua me muzikë, pije dhe shoqërim. Në vijim mund të lexoni edhe tekstin... Vazhdo

February 23, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ulqin:Kokteji i Pavarësisë së Kosovës në hapësirat e Forcës
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca i Bošnja?ka stranka za jednog kandidata?
Podgorica – Rukovodstva Force i Bošnja?ke stranke dogovorila su ju?e “mogu?u saradnju” i podršku politi?kom programu i predsjedni?kom kandidatu “u ?ijem se djelovanju prepozna ostvarenje vitalnih interesa, statusa i položaja manjinskih naroda u Crnoj Gori”, saopštile su te stranke. Na sastanku u Ulcinju “posebno su potencirana pitanja poboljšanja statusa i položaja manjinskih naroda i njihovog djelotvornijeg u?eš?a na svim nivoima vlasti”. Na sastanku su u ime Force bili predsjednik Nazif... Vazhdo

February 21, 2008  :: Politika :: Comments Off on Forca i Bošnja?ka stranka za jednog kandidata?
Tags: , , , , , , , , ,

Gëzim i mbytur në Malin e Zi
Shqiptarët fshehin flamujt kombëtarë. Festa, vetëm në ambiente të mbyllura Shqiptarët në Mal të Zi e kanë festuar të mbyllur në lokale e diskoteka festën e pavarësisë së Kosovës. Kjo, sipas liderëve politikë shqiptarë të Malit të Zi, është kërkuar nga Ministria e Brendshme, diplomacia ndërkombëtare dhe në veçanti nga Ambasada Amerikane në Podgoricë, për të mos provokuar dhe shmangur incidentet me serbët që përbëjnë 32 për qind të popullsisë së shtetit të vogël. Ndërkohë, në zonën në kufi... Vazhdo

February 20, 2008  :: Politika :: Comments Off on Gëzim i mbytur në Malin e Zi
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Odbornici SO Ulcinj usvojili izmjenu tarifa za komunalne takse
Plati pa obra?uj kamen Ulcinj – Skupština opštine Ulcinj, u nastavku sjednice po?ete krajem prošle godine, usvojila je ve?inom glasova odbornika Koalicije “Za evropski Ulcinj” predloge odluka o porezu na zabavne igre i igre na sre?u i izmjenu i dopunu tarife o lokalnim komunalnim taksmama Vazhdo  Vazhdo

January 19, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Odbornici SO Ulcinj usvojili izmjenu tarifa za komunalne takse
Tags: , , , , ,