Ndarjen nuk e përjashtojmë nga lidhja jonë

Adelajda dhe Bjordi: Ndarjen nuk e përjashtojmë nga lidhja jonë
Nesër pasdite Bjordi dhe Adela do rikthehen në ekran si këngëtarë. Sipas informacioneve tona kënga është shumë e bukur, por me një tekst paksa provokativ. Le t’i pyesim vetë ata se çfarë ndjejnë pak orë para debutimit. Nesër do këndoni për herë të parë këngën tuaj tek “E diela shqiptare”. Si ndiheni? Bjordi: Nga njëra anë mezi po pres. Nga ana tjetër kam edhe pak frikë se është hera e parë që këndoj në skenë. Adela: Kam shumë, shumë emocione. Cila ishte rruga që ndoqët për të realizuar këtë... Vazhdo