NDIHMO

Përmbytjet në katunde e komunës së Ulqinit e Tuzit – Video
Ulqin, 4 dhjetor – Niveli i ujit në liqenin e Shkodrës, e me këtë edhe në lumin Buna vazhdon të rritet, jeta në zonat e përmbytura po bëhet gjithnjë e më kritike në Ulqin edhe në Tuz. Fshatrat më të rrezikuara në territorin e komunës së Ulqinit janë atë pranë lumit Buna në zonën e Anës së Malit, mbi të gjitha në Bore, Shtodër, Freskanjel, Reç, Shëngjergj, dhe pjesa fushore e Sukubinës, ku vazhdon të jetë i mbyllur vendkalimi kufitar me Shkodrën. Zaim Osmani nga brezi më i prekur nga përmbytjet... Vazhdo
Në Ulqin situatë e jashtëzakonshme – Video eskluzive nga Hatixhe Nelaj
Evakuohen 246 persona nga zonat e përmbytura në Ulqin,situatë e jashtëzakonshme Nga Hatixhe Nelaj 04.12.2010 Situata në Ulqin është shumë e rënduar  dhe alarmante, dhe çka është më e keqja gjendja është duke u përkeqësuar nga ora në orë. Evakuimi i banorëve ka filluar,sipas të dhënave nga Ministria e Punëve të Brenshme në Ulqin sot janë evakuar 246 persona,deri sa disa nuk dëgjojnë të lëshojnë shtipitë e tyre. Banorët e Shtojit,Reçit,Gjën Gjergjit dhe Sutjelit janë duke bërë të pamundërën të... Vazhdo
Permbytjet ne Ane te Malit: Mijëra hektarë e shtëpi nën ujë – Video LIVE
Ulqim 3.12.2010 Ana Malit  po perjeton nje situate dramatike me permbytjet. Vershimi i lumit Buna vazhdon, ndonese me shum i vrullshem se ditet e kaluara. Por deri kur ujerat e lumit Buna te terhiqen, pamja qe ofrohet nga qielli tregon situaten gati apokaliptike te permbytjeve. Me mijera hektare toke te permbytura ne Ane te Malit e qindra shtepi nen uje, shume prej te cilave tashme u duken vetem catite. Pamjet e marra nga lart nga fotografit,tregojne se edhe ne kushte te veshtira disa prej banoreve nuk kane braktisur shtepite duke sfiduar... Vazhdo

Page 2 of 212