ndotja

Plazhet me te mira te Ulqinit dhe të Malit të Zi
Në linjën e plazhit të Ulqinit prej 13 kilometrash u jepet licenca e flamurit të kaltërt për aktivitetin e plazhit dhe në shërbimet e kualitetit. Ato jan 6 plazhet me kualitetin e lart të shërbimit plus jan edhe 2 në fazën pilot për ta marrur licencën e flamurit të kaltërt. Nuk mjafton vetëm deti e ditët me diell, por edhe një jetë kulturore.Një numër i madh i plazheve tona kanë marrë flamurin e kaltër, emëruesi i përbashkët i të cilave janë standardet kryesore: pastërtia e ujërave, plazheve, sipërfaqja... Vazhdo

June 8, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Plazhet me te mira te Ulqinit dhe të Malit të Zi
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Plehrat ndotin dhe Ulqinin Buna derdh mbetjet në Adriatik
PODGORICE- Pas Kroacisë dhe Mali i Zi denoncon ndotjen me shishe plastike, mbetje mjekësore dhe pajisje elektroshtëpiake të plazhit të Ulqinit,edhe ky i shtrirë në brigjet e Adriatikut. Në një vijë bregdetare prej gati 12 kilometrash vijë bregdetare e plazhit të Ulqinit, në jug të Malit të Zi është mbuluar nga mbeturinat. Ambientalistët e shtetit fqinj thonë se mbetjet janë transportuar në këtë plazh nga lumi Buna, i cili ndan Shqipërinë dhe Malin e Zi dhe ka derdhje në Adriatik Kreu i organizatës jo qeveritare... Vazhdo