në Bibliotekën e Qytetit në Ulqin

Tonin Beci,Ambasadori i i Shqipërisë në Mal të Zi, mbajti në Ulqin ligjëratën me temë
Anëtarësimi i Malit të Zi do të ndikojë pozitivisht në stabilitetin e rajonit Ulqin – Secili shtet duhet të ndërtojë raportin e vet dhe qasjen ndaj NATO-s duke respektuar specifikat e veta, është vlerësuar të enjten në ligjëratën të cilën e ka organizuar në Ulqin koalicioni i organizatave joqeveritare Rrjeti Alfa. Ligjërata u organizua në kuadër të projektit “Në mesin e të barabartëve”, ndërsa ligjëruesi kryesor ka qenë ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Tonin Beci, i cili ka ligjëruar... Vazhdo
Shkrimtar i fatit njerëzor universal
Shkrimtari Jovan Nikolaidis tha se Asanoviqi është fenomen unik i kulturës malazeze dhe se ka futur disa norma estetike në letërsinë dhe kulturën malazeze. Të premten më 10 prill, në Bibliotekën e Qytetit në Ulqin u promovua libri “Zvijezde padaju” (Yjet bienë) i akademikut Sreten Asanoviq. Libri është botuar nga Asociacioni “Plima” nga Ulqini si pjesë e kolanës së këtij autori. Shkrimtari Jovan Nikolaidis tha se Asanoviqi është fenomen unik i kulturës malazeze dhe se ka futur disa norma estetike në letërsinë... Vazhdo

April 27, 2009  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Shkrimtar i fatit njerëzor universal
Tags: , , , ,