në Kuvendin e Komunës së Ulqinit.

Paralajmërohet tubim protestues më 8 gusht mbi Valdanosin
Ulqin – Takimi i disa ditëve më parë mbi Valdanosin në Shas ka nxitur reagime të ndryshme tek ish pronarët e Ullishtës së Valdanosit dhe grupi i organizatave joqeveritare të Ulqinit dhe intelektualëve të pavarur që kanë inicuar grumbullimin e nënshkrimeve për miratimin e Deklaratës mbi Valdanosin në Kuvendin e Komunës së Ulqinit. Ndërsa Këshilli i ish pronarëve të ullishtave në Valdanos ka shprehur pakënaqësi lidhur me mënyrën e organizimit të takimit në Shas nga ana e kryetarit të Komunës së Ulqinit,... Vazhdo

August 3, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Paralajmërohet tubim protestues më 8 gusht mbi Valdanosin
Tags: , , ,

Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Vendimi i mëparshëm ka qenë i imponuar Ulqin – Forca e Re Demokratike ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave lokale komunale në komunën e Ulqinit. Në një konferencë për shtyp të organizuar të premten, kryetari i Forcës, Nazif Cungu, ka falënderuar publikisht “të gjithë ata të cilët janë angazhuar në mënyrë aktive dhe kanë ndikuar në ndryshimin e Vendimit mbi taksa lokale komunale”. Ai ka thënë se vendimi i mëparshëm ka qenë “i imponuar nga pushteti ekzekutiv i Ulqinit në krye me kryetarin dhe... Vazhdo

May 18, 2009  :: Politika :: Comments Off on Forca ka përshëndetur vendimin për uljen e taksave komunale në komunën e Ulqinit
Tags: , , , , ,