në Maqedoni

Gëzim Hajdinaga  prezanton Ulqinin në Maqedoni
Pas prezantimit të sukseshëm të ofertës turistike në tetë qendra të Kosovës sot kryetari Hajdinaga filloi turin e ri të prezantimeve në Maqedoni. Fillimisht në kryeqytetin e vendit Shkupin, zoti Hajdinaga u takua me zëvëndëskryeministrin z.Abdilhaqim Ademi. Për një orë sa zgjati takimi u preken një sërë çështjesh të rëndësishme, e në veçanti ato qe kanë të bëjnë me bashkëpunimin e ndërsjelltë. z. Ademi, foli për zhvillimin e proceseve demokratike ne vend dhe për zgjedhjet e zhvilluara, aplikimin e marrëveshjes... Vazhdo
Lëvizja Atdheu na Bashkon, në Nju Jork, e organizoj festimin e Njëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës
Mirënjohje Vjetore – për Universitetin e Prishtinës për Kontribut në Ruajtjen e Identitetit të Shqiptarëve në Mal të Zi BRONX – NEW YORK : Festa e parë e pavarësisë  së Kosovës, ashtu si edhe pavarësia e Shqipërisë, është festë për të gjithë kombin Shqiptarë. Si tillë, përvjetori i parë i pavarësisë së Kosovës, u shënua me madhështi në Kosovë, Shqipëri, Mal të Zi, Maqedoni në Diasporë, dhe të gjithë trevat shqiptare; Preshevë, Bujanovc, Medvegje. Ngjashëm ndodhi që të festohet... Vazhdo