Në mëngjes

Adi ë Dritani : Në mëngjes
28/02/09 10:55 Vetëm Dritani dhe Adi janë ngritur këtë mëngjes. Ata shoqërojnë njeri-tjetrin në kopësht. Të dy bëjnë biseda të shkurtra e me tema të ndryshme. Dritani hap bisedën duke i thënë Adit se do të ishte keq nëse e humbasin provën e kësaj jave. Ai thotë se nga java në javë loja po bëhet më e fortë dhe uron që njerëzit që kanë jashtë t’i mbështesin sa më shumë. Adi ja kthen se edhe jashtë bëhet lojë e fortë. Dritani i tregon Adit se kur kishte shkuar për të ndërruar bateritë e Agonit,... Vazhdo