në Qendër për Kulturë

Perurimi i librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku
Ne organizim te QENDRES PER KULTURE – BIBLIOTEKA dhe ASOCIACIONIT ULQINI Ju ftojme te merrni pjese ne perurimin e librit ULQIN, TI KALA – Hajro Ulqinaku ne botim te Asociacionit Ulqini. Perurimi do te mbahet te henen me 20 qershor 2011, ne Sallen e bibliotekes se qytetit me fillim ne ora 20. Me kete rast per librin do te flasin: Ardita Rama – recensionin per librin, Hajro Ulqinaku – Autor dhe Gazmend Çitaku – botues, drejtor i Asociacionit Ulqini.   Prania juaj nderon autorin dhe organizatoret   Per... Vazhdo
Teatri profesionist  Aleksandër Moisiu më 4 shkurt në Ulqin
Më 4 shkurt 2011, ora 19.00 në Qendër për Kulturë Teatri profesionist “Aleksandër Moisiu’’ nga Durrësi do të shfaq komedinë ‘’Pas vdekjes’’ në Ulqin Municipality of Ulcinj / Ulqin Arsllan Hajdinaga Nga Bashkim Hoxha Në spektaklin më të ri, duke u mbështetur në tekstin e mirënjohur të komedisë “Pas vdekjes” të Cajupit, regjisori Hervin Culi është fokusuar në stigmatizimin e rëndësishëm të patriotizmit fals Sa herë që bie fjala për traditën tonë dramaturgjike, ndër titujt e pakët që përmënden... Vazhdo

January 26, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Teatri profesionist Aleksandër Moisiu më 4 shkurt në Ulqin
Tags: , , , , , ,