NE RREZIK

Kushtrim, T V  BoiN në rrezik
Në emisionin me po këtë titull të transmetuar në televizionin Boin të dielën në orën 20:00. Malësia dhe opinioni i gjerë i shqiptarve në Mal të Zi përfundimisht kuptoi dyshimin që shikuesit kishin që kur për herë të parë panë reklamën për këtë emision. Që nga dita e parë kur në valet e tv Boin u transmetua reklama, në këtë medium nuk ndaleshin telefonatat duke pyetur se për çfarë është Boini në rrezik dhe pse ky medium mund të shuhet. Stresi psikologjik, dhe dysihmet e tjera se për çfarë burimi... Vazhdo

December 16, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Komente (3)
Tags: , , , , ,