në Shtoj

Enver Eno Mollabeqiri: Me filxhanin e kafesë
Po rrija në njërën nga kafeteritë e shumta në Ranë.Pija kafenë e pasdites. Mora gazetën e sotme dhe e hapa.Shkruanin që në Ulqin do të mbahen zgjedhje të reja komunale. Subjektët politik në skenën e Ulqinit nuk mundën të merren vesh dhe të formojnë shumicën në Kuvendin Komunal. Andaj zgjedhjet e reja janë mënyra e vetme që të zgjidhet ky ngërç politik në komunën tonë. Ndoshta ashtu është edhe më mirë. Le të dalin të gjithë dhe ta dëgjojnë edhe një herë verdiktin e sovranit të quajtur... Vazhdo

September 25, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Enver Eno Mollabeqiri: Me filxhanin e kafesë
Tags: , , , , , , , , , ,

Permbytjet ne rrethine te Ulqinit,situata është në kontroll pohon kryetari i Komunës Gzim Hajdinaga
Gjendje e rënduar në fshatrat në kufi me Shqipërinë në Mal të Zi Përmbytjet në rrethin e Shkodrës dhe hapja e portave të hidrocentrale kanë rënduar situatën në fshatrat kufitarë në Mal të Zi. Përfaqësuesit e pushtetit lokal të Ulqinit kanë kërkuar vendosjen e kontakteve ndërministrore Reshje të shumta  dhe hapja e portave të hidrocentraleve në Shqipëri kanë rënduar situatën edhe në disa fshatra kufirate me Malin e Zi e veçmas ato në bregun e lumit Buna. Kryetari i Ulqinit, Gëzim Hajdinaga ka ngritur... Vazhdo

January 7, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Permbytjet ne rrethine te Ulqinit,situata është në kontroll pohon kryetari i Komunës Gzim Hajdinaga
Tags: , , , , , , , , ,