Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë

Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko. Në takimin që ajo pati me Kryetarin Hajdinaga bëri një prezantim të shkurtër të Ukrahinës dhe u ndal në aktivitetetet e larmishme që ka zhvilluar ambasada gjatë kësaj kohe veçmas ata që kanë për qëllim bashkëpunimin e ndërsjelltë ndërmjet dy vendeve por sipas saj fusha të shumta bashkëpunimi kanë mundesi të jetësohen edhe me Ulqinin. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga, duke i dëshiruar mirëseardhje në Ulqin, foli... Vazhdo

March 18, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Tags: , , , ,