Nebojsha Medojeviq

Situata zgjedhore presidenciale 2008 nga Muhamet Nika
Terri nuk hiqet duke përmendur llambën Për situatën e krijuar tani në prag të zgjedhjeve presidenciale më duhet të them që kjo në masë të bukur e arsyeton daljen tonë nga ish koalicioni shqiptar. Pra ne e kemi vlerësuar me kohë se ku do të përfundojnë dhe nëse jo atëherë, tashti koalicioni medoemos do të duhej të prishet. Pikënisja A – situata – A Kandidati për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet presidenciale i Lëvizjes për Ndryshime z. Nebojsha Medojeviq pasi që kishte siguruar koalicion parazgjedhor... Vazhdo
Filip Vujanoviq fiton zgjedhjet presidenciale ne Mal të Zi me 51.2%
Sipas të dhënave të CEMI-it, në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi kanë dalë 69% e zgjedhësve me të drejtë vote. Sipas të dhënave të Qendrës joqeveritare CEMI, Vujanoviq ka fituar 51.2 % të votave. Kandidati i koalicionit Lista serbe, Andrija Mandiq, ka fituar 21.3% të votave, lideri i Lëvizjes për Ndryshime, Nebojsha Medojeviq 14.7 %, ndërsa kandidati Partisë Socialiste Popullore, Sërgjan Miliq, 12.8 %. Kane perfunduar zgjedhjet presidenciale ne Mal te Zi . Pas hapjes se kutive te votimit ne oret e para te mengjesit... Vazhdo
Vasel Sinishtaj njoftoi qëndrimin e partisë së tij lidhur me zgjedhjet presidenciale
Alternativa shqiptare abstenon në rrethin e parë Podgoricë – “Alternativa Shqiptare sipas të gjitha gjasave nuk do të mbështesë asnjërin prej kandidatëve në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale”, paralajmëroi këto ditë deputeti i kësaj partie Vasel Sinishtaj. “Në situatën e tanishme, do të veprojmë njësoj sikurse Partia Boshnjake, pra do të abstenojmë në rrethin e parë të zgjedhjeve. Vendimin përfundimtar lidhur me këtë do ta marrim në organet partiake brenda disa ditëve të... Vazhdo

March 3, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Vasel Sinishtaj njoftoi qëndrimin e partisë së tij lidhur me zgjedhjet presidenciale
Tags: , , , ,