negotiations

Autorrugët e Kroacisë shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi
Kosovarët simjet do ti përdorin Autorrugët e Kroacisë,kurse kjo do jet shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi në të gjitha domenet turistike Ishte hera e parë që kaloj përmes Kroacisë dhe shqetësimi kryesor ishte se si do të jetë gjendja e rrugëve atje. Bashkë me familjen time kemi udhëtuar shumë viteve të fundit, dhe deri tani i kemi rënë përmes Italisë duke marrë tragetin në Bari, për të hyrë në Mal të Zi (Tivar). Kjo puna e tragetit nuk është vetëm një shpenzim më shumë, por të humbet edhe... Vazhdo
Montenegro In Tourism Push
Podgorica _ Montenegro has called on international investors to help develop high-end tourism along its coastline. The appeal by the country’s Ministry of Tourism and Environmental Protection calls on investors to help draft a preliminary appraisal for construction projects in the area. Successful companies will then be allowed to manage the new tourist complexes once they are constructed. Ada Bojana island has been identified as one of several key locations for the development of high-end tourism. The island, about 520 hectares... Vazhdo
EU, Montenegro to Start Visa Talks
15 February 2008 Podgorica_ Negotiations on visa liberalisation between Montenegro and the European Union will start on February 21, according to Montenegro’s Minister of the Interior, Jusuf Kalamperovic. In an interview carried by the Podgorica daily, Republika, on Friday, Kalamperovic said he expected the visa regime with the EU to be fully liberalized by the end of the year. “The government expects Montenegro to be the first Balkan state that will liberalize its visa regime with the EU, despite the fact that Serbia was the first... Vazhdo