Nekibe Kelmendi

Këshilli Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi,ngushëllon familjen Kelmendi
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO Nr. 77 / 11 Ulqin, më 21. 06. 2011   Telegram ngushllimi   KRYETARIT TË LDK-së, Z. ISA MUSTAFA PRISHTINË   I nderuar z. Mustafa,   Lajmin e ndarjes nga jeta të znj. Nekibe Kelmendi, e pritëm me pikëllim të thellë. Prandaj me këtë rast në emër të Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi , Ju shprehim ngushllimet tona të sinqerta , për humbjen e përsonalitetit... Vazhdo
Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re
Paralmenti i Kosovës ka miratuar të mërkurën qeverinë e re të Hashim Thaçit dhe ka rizgjedhur Fatmir Sejdiun si president.Për z.Thaçi dhe kabinetin e tij qeveritar kanë votuar 85 deputetë nga 112 sa ishin në sallë. Vazhdo  Vazhdo