nena e adeles

Nëna e Adelës: Jemi emocionuar shumë kur pamë vajzën tek “E Diell”
Nëna e Adelës: Jemi emocionuar shumë kur pamë vajzën tek “E Diell” Unë dhe burri do të jemi në studion e ‘Big Brother Si ju duk kur patë Adelën përkrah Adi Krastës te spektakli “E Diell”? Më pëlqeu shumë. Pata shumë emocione të bukura. Më erdhi edhe për të qarë. Mora shumë telefonata nga të gjithë, njerëz të njohur e të panjohur që më uruan. Po babai i Adelës çfarë tha? Burri nuk ishte në shtëpi në ato momente, por kur erdhi ia tregova. U kënaq shumë. Edhe burrin e morën... Vazhdo