Nenezi?

Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo
Protekla turisti?ka sezona slabija od najbolje u istoriji Crne Gore za  ?etiri miliona no?enja
Nenezi? obmanjuje javnost Informacija Ministarstva turizma da je 2007. godina najbolja turisti?ka godina u istoriji Crne Gore, klasi?no je obmanjivanje javnosti, izjavio je ju?e ?lan Odbora za turizam Privredne komore i vlasnik budvanske komapnije „Ekskluziv turs Vukašin ?ulafi?. On je, na prvoj sjednici tog tijela održanoj ju?e u „Dvorima Balši?a„ u ulcinjskom Starom gradu, istakao da podaci o rekordnoj turisti?koj sezoni, koje je objavio ministar turizma Predrag Nenezi?, „apsolutno nijesu ta?ni. Privrednici ne mogu da obmanjuju... Vazhdo

March 12, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Protekla turisti?ka sezona slabija od najbolje u istoriji Crne Gore za ?etiri miliona no?enja
Tags: , , , , , , , ,