Nënkryetari i UDSH-së

UDSH-ja dhe PPD-ja,optimistë për sukses
Ulqin – Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia e Prosperitetit Demokratik do të marrin pjesë në koalicion në zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, të cilat do të mbahen më 17 tetor. Nënkryetari i UDSH-së, Mehmed Zenka, dhe kryetari i PPD-së, Ali Rexha, duke bërë publik vendimin e dy partive, janë shprehur optimistë për suksesin e këtij koalicioni në zgjedhje. “Optimizmi qëndron në radhët tona dhe presim që edhe në këto zgjedhje të korrim sukses, ashtu siç kemi korrur në zgjedhjet... Vazhdo