Nënkryetari Xhaudet Cakuli

Vizita e Sali Berishes ne Mal të Zi dhe Ulqin – Foto – Video
Sot ne ora 9:00 ne kalimin kufitar te Sukobinës arriti Kryeministri i Shqipërisë zotëri Sali Berisha. Në kufi e pritën Kryetari i Kuvendit Milazim Mustafa dhe nenkryetari i komunës së Ulqinit Xhaudet Cakuli. Kryeministri Berisha u nis sot për një vizitë zyrtare njëditore në Mal të Zi, me ftesë të Kryeministrit malazez z.Igor Lukšić. Kryeministri Berisha do të pritet nga Kryeministri i Malit të Zi z. Igor Lukšić me të cilin do të zhvillojë një takim tête-a-tête që do të pasohet nga takimi i delegacioneve respektive.... Vazhdo
Iniciativa e Forces për mbajtjen e Kuvendit të jashtzakonshëm për Valdanos – Video
Sot në konferencën për media u parqit publikut iniciativa e Forcës për mbajtjen e Kuvendit të jashtzakonshëm në lidhje me ullishtën e Valdanosit. Në bazë të nenit 45 të Statutit të Kuvendit komunal të Ulqinit ( Fl.zyrt. e MZ, dispozitat komunale nr. 5 / 07) dhe nenit 76 dhe 77 të Rregullores së KK të Ulqinit ( Fl.zyrt. e MZ, dispozitat komunale nr. 17/08. ) , kërkojmë të thirrni mbledhjen e jashtzakonshme të KK të Ulqinit me pikë të rendit të ditës si vijon: 1. Qendrimet dhe përfundimet e KK të Ulqinit në... Vazhdo
Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Plavë,  08.03.2010 Nr. 41/10 KUMTESË – 7 dhe 8 marsi ne Plavë Mbrëmë ne Qendrën për Kulture ne Plave, Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e shënimit te 7 marsit, ditës së mësuesit dhe 8 marsit, ditës se Grave. Ne këtë mbrëmje ishin te ftuar mësuesit dhe mësueset shqiptarë te cilët japin mësim ne nga këto troje por edhe mësuesit ne pension me te cilin rast te gjithëve u japi nga një dhurate. Mësuesit u falënderuan për kujdesin qe Forca ua ka bere me rastin e këtyre festave i cili ishte... Vazhdo

March 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Tags: , , , , ,