NEW HORIZON & SLOVAK EMBASSY

NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Në Ambasadën e Republikës Sllovake në Podgoricë, u nënshkrua marrëveshja për realizimin e një projekti social, mes Agjencisë sllovake për zhvillim dhe bashkëpunim ndërkombëtar (Slovak Aid) dhe organizatës së shoqërisë civile “HORIZONTI i RI…” nga Ulqini. Marrëveshja u nënshkrua me shkëlqesinë e tij, Ambasadorin e Sllovakisë në Mal të Zi – Frantishek Lipka. Horizonti Ngo Facebook Pomoć i djeci i roditeljima Ugovor Slovačke ambasade i NVO „Novi Horizonti” iz Ulcinja Ulcinj – Sporazum... Vazhdo

November 26, 2010  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on NGO Horizonti i ri u nënshkrua marrëveshja me agjencin sllovake (Slovak Aid)
Tags: , , , ,