Nexhad Çobiq

“Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Garuesi më i suksesshëm nga radhët e KK “Champion” ishte Agon Agani i cili fitoi dy medalje të arta dhe dy kupa. Adonis Markashi fitoi një medalje të artë, një të argjendtë dhe një kupë, Edmond Mehmedi u kurorëzua me një medalje të artë dhe një kupë, Nexhad Çobiq fitoi një medalje të artë dhe dy medalje të bronzta, Gjovan Shkrela dhe Rizo Resyloviq fituan nga një medalje të artë dhe një të bronztë, dhe Genc Murati u kurorëzua me një medalje të bronztë. Tetë garuesit e Klubit të Karatesë “Champion”... Vazhdo

November 13, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Champion”, katër kupa dhe 13 medalje,në Turneun IV Ndërkombëtar “Katana Open 2009”
Tags: , , , , , , , , , ,

KK”Champion” fitoi 39 medalje
Klubi i karatesë “Champion” përfundoi sezonin e garave për vitin 2008 Me përfundimin e këtyre garave, Klubi i Karatesë “Champion” e përfundoi sezonin e garave për këtë vit me mjaft sukses, siç ishin ato në Hungari, Kroaci, Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Maqedoni, Kosovë, Shqipëri si dhe të gjitha garat e tjera shtetërore. “Champion” edhe si klub, por edhe si përfaqësues i qytetit të Ulqinit me dinjitet vazhdon ta mbajnë emrin e vet. Trajnerët e këtij klubi, Lekë Markiqi, Nail... Vazhdo