Nezir Gjeçbitriq

Saubih Mehmeti, bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi
Lidhja Demokratike Zgjedhjet për këshilltarë në KK të Ulqinit – 17 tetor 2010 – VOTONI Nr. 7 Për komunën e Ulqinit vizion i ri me vlera të dëshmuara,Saubih Mehmeti bartës i listës Lidhja Demokratike në Mal të Zi thekson se ai sheh të vetmin shans të zhvillimit të Ulqinit në decentralizimin e pushtetit. “Komuna e Ulqinit nuk ka asnjë kompetencë për të zotëruar me resurset e bregdetit, si potencial i vetëm dhe real që mund ta nxjerrë këtë zonë nga kolapsi ekonomik”, thekson ai. se janë rrënuar... Vazhdo