nga gjermanija

Akomodimi i pushimeve ne Ulqin prej 7€
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Nese eshte Ulqini destinacioni qe ju do te  vizitoni, atehere padyshim qe  shtepija e  jonë eshte zgjedhja  me e mire per akomodimin tuaj. Shtepija eshte ndertuar ne vitin 2000 dhe ndodhet 800 – 900 metra larg nga plazha e madhe( Bukuria e Ulqinit dhe Europa Beach,kurse 1500 metra nga plazhi Safari Beach dhe Tropikana Beach,kurse nga plazhi Copakabana dhe MSM Beach gjindemi afro 2000 metra..Objekti posedon dhoma dyshe, treshe me ballkona të mëdhenj.Dhomat jane te mobiluara... Vazhdo