ngo Horizonti i Ri

Program për gjimnazistët e Ulqinit  “Nato & Youth Diversity Dialogue”
Me dëshirën që të rinjve t’iu ofrohen njohuri dhe informacione për proceset më të rëndësishme integruese që do të zhvillohen në vitet e ardhshme, Organizata e shoqërisë civile „HORIZONTI i RI“ me mbështetjen e Ambasadës amerikan në Mal të Zi, organizon Program edukativ për integrimet euro-atlantike. Projekti “NATO & YOUTH DIVERSITY DIALOGUE” është program i edukimit joformal i cili ofron një mundësi të veçantë për informim cilësor për historikun dhe rrjedhën e procesit të integrimit euro-atlantik,... Vazhdo

September 25, 2012  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Program për gjimnazistët e Ulqinit “Nato & Youth Diversity Dialogue”
Tags: , , , , ,

Mali i Zi në integrimet Evropiane
Ndonëse edhe në kohën e RSF të Jugosllavisë Mali i Zi ka qenë pjesë e procesit të bashkëpunimit me Bashk­ësinë Evropiane, marrëdhëniet e ngushta midis Malit të Zi dhe Bashkimit Evropian fillojnë pas referendumit mbi pavarësinë e Malit të Zi të datës 21 maj 2006. Subjektiviteti juridik ndërkombëtar i Malit të Zi të pavarur u konfirmua me anëtarësimin në Kombet e Bashkuara më 28 qershor 2006, një muaj pas referendumit. Ndërkohë, mbi bazën dypalëshe, Malin e Zi e njohën një numër i madh vendesh, me shumicën... Vazhdo

June 30, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Mali i Zi në integrimet Evropiane
Tags: , , , , ,