NGUSHLLIMET

Mesazh ngushëllimi familjes mbretërore,Forca e re demokratike
Kryetari I komunës së Ulqinit, Nazif Cungu, i dërgoi sot një mesazh ngushëllimi familjes mbretërore për ndarjen nga jeta të pretendentit të fronit mbretëror Leka Zogu I. “Me dhimbje të madhe pranuam lajmin për ndarjen nga jeta të pretendentit të fronit mbretëror Leka Zogu I. Ky lajm pikëlloi të gjithë shqiptarët ku do që janë dhe me ndarjen e tij nga jeta humbën një figurë të rëndësishme të kombit tone. Në emrin tim personal dhe të bashkëqytetarëve të mijë, Ju shpreh ngushëllimet e mija të sinqerta... Vazhdo