Nikë Gjeloshaj

Kolapsi politik në Malësi dhe Refleksi i mentalitetit tonë
Refleksi i mentalitetit tonë Marrja me politikë është një profesion i cili varet nga disponimi i qytetarëve. Nëse qytetarët mendojnë se subjekti politik, ose personaliteti për të cilin kanë votuar punon në favor të interesave të tyre, ata do të votojnë përsëri për të. Andaj, në politikë asgjë nuk është e përjetshme. Në Malësi nuk ekziston kjo vetdije. Për qytetarin i cili i shikon anash rrjedhat aktuale, e gjithë kjo len përshtypje të luftës së pamëshirshme për pushtet qoftë ky vetëm pushteti brenda... Vazhdo

March 10, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kolapsi politik në Malësi dhe Refleksi i mentalitetit tonë
Tags: , , , , ,

Nikë Gjeloshaj zgjidhët bartës i listës së Alternativës Shqiptare
Këshilli Qendror i Alternatives Shqiptare zgjodhi Nikë Gjeloshaj bartës të listës i kësaj parti për zgjedhjet e 29 marsit, njoftojnë mediet malazeze.Alternativa Shqiptare sot do të vazhdoj bisedimet për arritjen e koalicionit parazgjedhor me Forcen dhe lëvizjen qytetare “Aleanca e Re”. Për koalicionin parazgjedhor në bisedime me ASH, Forcen dhe Aleancen e Re është edhe Lidhja Demokratike. Këto subjekte politike deri me tani nuk kanë mundur të merren vesh se kush do të jetë bartës në listën e koalicionit eventual. Problemi... Vazhdo
Nikë Gjeloshaj: Obsesion me personalitetin tim
(Reagim ndaj tekstit të Ferhat Dinoshës, me titull “Ju jeni ajka e Malësisë”, të botuar në numrin 353 të gazetës “Koha javore”) Së pari, në fillim dëshiroj të sqaroj një gjë, se kurrë nuk kisha reaguar në tekstin tuaj z. Dinosha, të më kishit përmendur me emër e mbiemër e jo në mënyrë indirekte, si … Asgjë nuk kam bërë në mënyrë të fshehtë dhe pa bekim familjar, ashtu që ua kisha lënë juve nëse ju lejon kultura dhe edukata të merreni me këtë pjesë të jetës sime private... Vazhdo
Dinosha reagon: Ju jeni ajka e Malësisë
(Në numrin e fundit të vitit të shkuar të të përjavshmes “Koha Javore”, tre zotërinj, Maliq Çunmulaj, Nikollë Camaj dhe Nikë Gjeloshaj kanë reaguar lidhur me një tekst që unë e kam patur në të njëjtën gazetë, një javë më parë, me titull: “Pse digjen 4 milionë euro”! meqë të tri reagimet kanë të bëjnë me të njëjtin tekst, mendoj se ky reagim do të mjaftojë për të treja ato, pa i cituar titujt të cilët janë të gjatë…) Zotërinj të nderuar, teksti im i përmendur ka patur... Vazhdo