njohja

Ju tregoj të vërtetën e ndarjes dhe si e shoh lidhjen Adela-Bjordi
  NJOHJA E kam njohur kur ishte në gjimnazin e Kavajës, pasi ishte kthyer nga një kolegj fetar, që vazhdonte bashkë me të motrën në Shkodër. Adela ishte ajo që kërkonte të fejohej, ne s’na fejoi askush me zor.Kaluam 10 muaj të dashuruar dhe katër vite e tre muaj të fejuar. Por para se të fejoheshim, unë e pyeta se cilat ishin pretendimet e saj për jetën, se mos ndoshta “donte të shkonte në Hënë”. Dhe mbaj mend që më tha “Dua vetëm të jem me ty, dhe në shkollë të lartë ose më lejo të shkoj ose... Vazhdo