Njomza Krasniqi

Big Brother Albania 2, Mimoza Krasniqi, Intervista
Moza: Takimi im me Polin dhe shkaku i mungesës së tij në spektakël Adela më ka zhgënjyer në shumë raste Moza si ndihesh tani që dole nga “Big Brother”? Shumë e lumtur dhe është një ndjesi shumë e veçantë që pata një eksperiencë të tillë. A ndien se ka ndryshuar diçka me ty, apo me botën përreth? Tek unë jo, thjesht tani njerëzit më njohin. A ishte “Big Brother” ashtu siç e prisje? Ishte shumë më bukur sesa e mendoja unë. A ke derdhur ndonjëherë lot atje brenda ? Po. Cili ka qenë... Vazhdo
Adelajda dhe Mimoza : Vajzat duan të bëhen këngëtare
Motra e Mozës nga Kosova na rrëfen: Moza kishte menduar që para “Big Brother” për të bërë një këngë dhe një klip Moza dhe Adela këndojnë nëpër shtëpi. Ato të dyja kanë shprehur dëshirën që të merren me muzikë. Eltoni mendon se Mozës mund t’i përshtatet edhe moda, apo fotografia. Adela thotë se ka një dëshirë shumë të madhe për të kënduar dhe të paktën do të përpiqet që të realizojë vetëm një këngë. Eltoni dhe Arjoni i japin asaj informacione lidhur me realizimin e klipeve të një... Vazhdo
Njomza Krasniqi: Për Polin nuk ka më aventura
  Janë pesë motra, Leonita, Njomza, Mimoza, Ardita dhe Fitorja. Njëra më e bukur se tjetra, ëndrra e çdo djali kur i shikon. Janë dhe shumë mike të mira për arsye të afërsisë me moshën. Moza është motra e tretë ndërkohë që Fitorja është më e vogla, 17 vjeçe dhe cilësohet si motra më e bukur. Janë të kënaqura që Mimoza është bërë pjesë e këtij programi por edhe krenare për mënyrën sesi ajo po sillet me banorët e tjerë. Por familja Krasniqi ka pësuar një shook të vërtetë kur ka mësuar nga programi... Vazhdo