nominim

Dritan : Dua të jem në nominim
31/03/09 17:41 Dritani diskuton me Adelajdën dhe Republikën për nominimet. Dritani e pyet:-“Cfarë mendimi ke Adela kur ata filluan të bënin aleaca për të nxjerrë Mimozën?” Adelajda i thotë që i dukej lojë e pisët, dhe nuk ishte dakort. Ajo shton që dhe për Dritanin është bërë e njëjta gjë. Adelajda i thotë që Qetsori mendon që ajo ka ndikim tek Bjordi. Dritani mendon që edhe Aida mendon njësoj. Dritani i thotë që ai do të provoj veten të jetë në nominim. Adelajda i thotë:-“Nëse ti më thua më nxirr... Vazhdo
Aida : Mozën e ndjej timen
31/03/09 00:09 Pasi ka vallëzuar me Mimozën, Arjoni i ka thënë Aidës se Mimoza i pëlqen shumë. Aida i ka thënë se e ka të kotë. Ai ka shtuar se e shihte si të tijën. Aida e ka pyetur nëse e kishte fjalën për brenda në shtëpi apo kur të dilnin. Ai i është përgjigjur në të dyja rastet. “Kur e shikoj, e shikoj sikur është e imja!” – ka thënë Arjoni. Për të qenë sa më e qartë Aida e ka pyetur nwse nwnkuptonte si shoqen e tij, kur thoshte “si tw tijwn”. Arjoni ka mohuar. Sipas, Aidës, ndikonte “edhe... Vazhdo
Mënyrë e vecantë kandidimi | Big Brother Albania 2
28/03/09 23:35 Big Brother ka vendosur që kandidimet për këtë javë të zhvillohen në një mënyrë të vecantë. Ato duhet të shkonin në dhomën akuarium për të dhënë emrat e dy personave të padëshiruar, duke patur disa prej banorëve prezent. Kjo mënyrë i ka vënë banorët në vështirësi, por njëkohësisht i ka bërë më trasparent me njëri-tjetrin. Banorët kanë vendosur që personat me pak të dëshiruar të jenë Qetsori, Adelajda , Aida dhe Republika. Nominimin e Republikës e kërkuan Ani, Bjordi dhe Anjeza.... Vazhdo
Intervista me Liriten – Big Brother Albania 2
Intervista me Liriten – Big Brother Albania 2  Vazhdo
Aida është dasht më dal kët jave
Doli Lirita ! Banorja me pak e votuar ne te gjitha sondazhet dhe forumet shqiptare ku flitet per Big Brother Albania. Sondazhi yne rendit vajzen nga Kosova si nder me pak te votuarat, ajo ka marr vetem 5% te numrit total te votave. Ne pothuajse te gjitha sondazhet kryesonte Aida dhe ne vendin e dyte Mimoza, por prej te dyjave asnjera nuk doli nga shtepia e Big Brother Albania edhe kete jave. Ndoshta Vellai i Madh preferon te mbaj ne loje Aiden dhe Mozen sepse jane nder konkurentet me te shikuara dhe me te komentuara, por kete asnjeri... Vazhdo
Eliminohet Lirita Halili – Big Brother Albania 2 – NATA 8
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Lirita Halili!  Vazhdo
Mimoza dhe Aida, dy më të votuarat për të lënë shtëpinë
Mimoza dhe Aida, dy më të votuarat për të lënë shtëpinë Edhe opinionistët javën e shkuar u pozicionuan qartazi teksa pohuan se shtëpinë e “Big Brother” duhet ta lërë Mimoza, pasi dihet, në këto raste ka më shumë shansse për të ndenjur ai që është më aktiv dhe dhuron më shumë spektakël.Deri tani banorët kanë kërkuar të eliminojnë më të fortët dhe me siguri kjo ka qenë arsyeja që kësaj here në nominim shkuan gjashtë veta në mënyrë që t’i jepej mundësi publikut të vendosë, jo aq banorëve.... Vazhdo
Dritan : Dua të dal në nominim
26/03/09 01:45 Dritani ka thënë se nuk dinte si ta shpjegonte gjendjen e tij psikologjke. Ai ka thënë se nuk ndihej as mirë, as keq. Dritani ka shtuar se do të donte të nominohej kësaj jave dhe e dinte që kështu do të ndodhte. Sipas tij, kjo do ta ndihmonte t’i kuptonte më mirë gjërat e për më tepër t’i ndryshonte pak gjendjen emocionale. Sipas Republikës, personi që nominohet dhe i shpëton nominimit të parë është dyfish i vlerësuar. Dritani ka vazhduar të thotë se dëshiron të jetë i nominuar dhe Bika,... Vazhdo
Dritani : Nominimi nuk është konsultim!
20/03/09 11:20 Diskutimi mes Adelajdes ka vazhduar edhe më tej. Ajo i ka thënë Dritanit se sipas saj ishte fallsitet që të nom inoje dikë, me arsyen se ai nuk rrezikonte dhe të mos nominoje ata që e meritonin vërtet. Dritani e ka pyetur se nga cili këndvështrim nisej, kur përcaktonte se kush e meritonte e kush jo, pasi secili ka këndvështrimin e vet dhe ata që për zyshen e meritojnë të nominohen, për atë mund të mos e meritojnë. Më pas, kur ai i kathënë se dy personat që ai nuk do t’i nominonte kurrë ishin... Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritani : Nominimi nuk është konsultim!
Tags: , , , , , , , , , ,

Mesida dhe Qetsori : Mendërisht jam copë-copë
20/03/09 10:10 Mesida e ka pyetur Qetsorin sesi ndjehej. Ai i ka thënë se fizikisht ishte mirë, por mendërisht ishte “copë-copë”. Pyetjes tjetër të saj, nëse kjo gjendje jo e mirë e tij kishte lidhje me nominimin, ai i është përgjigjur se më shumë se stres, ishte merak për familjen që kishte jashtë. “Kur je në nominim, fillon mendon për atë që ke jashtë!”- ka thënë Mesida.  Vazhdo

March 20, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Mesida dhe Qetsori : Mendërisht jam copë-copë
Tags: , , , , , ,

Page 1 of 212