nominuarit

JAVA 5 – Nominimet ë Big Brother Albania 2
BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 37, TE NOMINUARIT NGA JAVA 5 Adelajda | Mesida – Aida Qetsori | Lirita – Dritan  Lirita | Qetsori – Arjoni Bjordi | Aida – Arjoni Adi | Arjon – Qetsori Arjon | Aida – Lirita Dritan | Bjordi – Arjon Mesida | Qetsori – Mimoza Mimoza | Arjoni – Mesida Republika | Arjon – Mesida Sondazhi – Big Brother Albania Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Aiden, dergoni: BB AIDA ne 15191 Per te VOTUAR Arjonin, dergoni:... Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Të nominuarit!
07/03/09 23:24 Të nominuarit e kësaj jave janë Qetsori i cili gjatë javës ka deklaruar që do donte të provonte të ishte në nominim. Zhuljeta është një tjetër banore e nominuar e cila është e padëshiruar nga 6 persona brenda shtëpisë së Big Brother. Arsyet kryesore të nominimit të saj ishin se sipas banorëve, ajo nuk u përshtatej atyre. Një surprizë për nominimet e kësaj jave ishe Lirita e cila nuk kishte dalë asnjëherë në nominim. Banorët të cilët e nominuan ishin Adela,Zhuljeta dhe Qetsori për arsye... Vazhdo