Oferta turistike e Ulqinit

Kosovarët turistët më besnik të Ulqinit
Oferta turistike e Ulqinit, është njëra ndër më të mirat për qytetarët e Kosovës. Nuk ka nevojë shumë këtu për marketing të turistëve, por më shumë për falënderime. Mbi 70 për qind e turistëve që vizitojnë plazhet e Ulqinit janë nga Kosova e cila është rekorde, tha Gëzim Hajdinaga, kryetar i Komunës së Ulqinit. Ai shtoi se nuk ka nevojë për shumë fjalë, por dihet fakti që reklama dhe propaganda luajnë rol të rëndësishëm në rrjedhat turistike dhe është dashur të vijnë në panair. “Qytetarët... Vazhdo
Në Prishtinë u hap edicioni i tetë i Panairit të turizmit dhe udhëtimeve
Në Prishtinë u hap edicioni i tetë i Panairit të turizmit dhe udhëtimeve.Në këtë eveniment të rëndësishëm me stendë të veçantë u prezantua edhe oferta turistike e Ulqinin. Organizata Turistike e qytetit, përfaqësues të agjencive turistike,pronarët të plazheve, hoteleve etj., edhe këtë vit u prezentuan në Panairin ndërkombëtar të turizmit në Prishtinë. Në përbërje të delegacinit tonë ishin kryetari Hajdinaga dhe kryetari i parlamentit z. Shkrela. Panairin e Prishtinës e shpalli të hapur ministrja e tregtisë... Vazhdo
Oferta turistike e Ulqinit në panairin turistik në Beograd
Organizata turistike e Ulqinit , respektivisht hotelierët dhe përfaqësues të agjencisë turistike të këtij qytetit, do të paraqiten me stend të veçantë në panairin e Beogradit i cili fillon nesër dhe zgjat deri me 28 të këtij muaji. Pas prezantimit të suksesshëm në panairin e Budvës dhe në Tel Aviv, Panairi i Beogradit është ndër më të rëndësishmit në kuadër të panaireve të përgjithshëm ku do të prezantohet Oferta turistike e Ulqinit për vitin 2010. TVCG http://video.zoover.nl/media/play/2010/01/20100125130811_025.flv  Vazhdo

February 23, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Oferta turistike e Ulqinit në panairin turistik në Beograd
Tags: ,

Oferta turistike e Ulqinit prezantohet në Tetovë
Një delegacion nga komuna e Ulqinit, të martën, ka prezantuar në komunën e Tetovës ofertën turistike për sezonin veror 2009. Në kohën e krizës globale, qyteti i Ulqinit për këtë vit do të ofrojë një ofertë të begatshme me çmime të kapshme për xhepat e qytetarëve. Sivjet, çmimet e ofertës turistike afërsisht për 30 përqind do të ulen. Kryetari i komunës së Tetovës, Sadi Bexheti dhe kryetari komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga gjatë takimit janë fokusuar në bashkëpunimin në sferën e turizmit dhe në... Vazhdo