OJQ Horizonti i ri ULQIN

Shoqeria Civile ne takimin e fundvitit në Ulqin
SHOQERIA CIVILE NE TAKIMIN E FUNDVITIT NË ULQIN / LOKALNE NVO PRIREDILI NG. PRIJEM U ULCINJ FOTOGRAFIAT JAN REALIZUAR NGA  Horizonti Ngo Facebook #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */  Vazhdo

December 25, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Shoqeria Civile ne takimin e fundvitit në Ulqin
Tags: , , , , ,

OJQ Horizonti i ri – Jetë e shëndetshme është stili im – Video
Organizata e shoqërisë civile HORIZONTI I RI eshte duke realizuar projektin “Jetë e shëndetshme është stili im”, me mbështetjen e Drejtorisë për Rini dhe Sport, në Qeverinë e Malit të Zi. Ky projekt ka për qëllim: informimin më të mirë të të rinjve në Ulqin dhe trajnimin e tyre për të gjykuar sa më drejtë ndaj fenomenit të përdorimit të lëndëve narkotike; ndryshimin e veseve të këqija të jetesës; zvogëlimin e numrit të të rinjve që konsumojnë alkool, pinë duhan dhe marrin drogë. Në kuadër... Vazhdo

December 6, 2010  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on OJQ Horizonti i ri – Jetë e shëndetshme është stili im – Video
Tags: ,