OJQ Horizonti i Ri

OJQ Horizonti i ri – Shërbim i ri social në Ulqin
Përmes këtij projekti, të cilin e realizojnë OJQ “HORIZONTI i RI” dhe QENDRA PËR PUNË SOCIALE – Shërbimi Ulqin, inciohet një shërbim i ri social në nivel lokal – mbështetje për prindërit e vetëm në komunën e Ulqinit. Krijimi i këtij shërbimi social ka për qëllim: • përmirësimin e aftësive edukative të prindërve të vetëm • përmirësimin e cilësisë së jetesës të familjeve me një prind • mbështetjen e prindërve të vetëm në zhvillimin a aftësive për vetorganizim, tejkalimin e pasojave... Vazhdo

August 31, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on OJQ Horizonti i ri – Shërbim i ri social në Ulqin
Tags: ,

Ftesë: “Evropa në qytetin tim”,“Çfarë përfitoj UNË,
F T E S Ë   MALI I ZI në BASHKIMIN EVROPIAN: “Çfarë përfitoj UNË, e çfarë përfiton QYTETI im?”   Komuna e Ulqini, OJQ “Horizonti i Ri” dhe Qendra për Edukim Qytetar (CGO) në nga Podgorica organizojnë TRIBUNË PUBLIKE në kuadër të projektit “Evropa në qytetin tim” i cili mbështetet nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Mal të Zi.   Projekti “Evropa në qytetin tim”, synon të forcojë kapacitetet dhe rolin e komuniteteve lokale dhe shoqërisë civile në Mal të Zi, në mënyrë... Vazhdo
Realizimi i qeverisjes lokale në Ulqin – Anketë e OJQ “HORIZONTI I RI”
OJQ “HORIZONTI I RI” PRESS CONFERENCE, 24.11.2011 Anketa me qytetarë, rezultatet e së cilës po i paraqesim në këtë prezantim, është pjesë e projektit “QYTETARËT INFORMOHEN – QYTETARET PARTICIPOJNË” të cilin e realizon organizata e shoqërisë civile “Horizonti I Ri” me mbështetjen e Fondit Ballkanik për Demokraci . Ky projekt paraqet vazhdimin e aktiviteteve dhe angazhimit shumëvjeçar të organizatës sonë, të cilat kanë për qellim promovimin e konceptit të qeverisjes së mirë lokale dhe... Vazhdo

November 24, 2011  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Realizimi i qeverisjes lokale në Ulqin – Anketë e OJQ “HORIZONTI I RI”
Tags: , , ,

Me 9. maj OJQ Horizonti i Ri shënon Ditën e Evropës në Piano Resaturant
OJQ “Horizonti i Ri “ ne kuadër te projektit “NË PRAG TË INTEGRIMEVE” të cilin e mbështetë Ambasada Amerikane në Podgoricë, me datën 9 maj 2011 (të hënën) organizon shënimin e Ditës se Evropës në Ulqin. Ceremonia e shënimit të Ditës së Evropës do të mbahet në platonë para Shopping Center “L” dhe Resaturant “PIANO”, të hënën me 9. maj 2011, me fillim në ora 11h. Ju mirepresim! EUROPE DAY CELEBRATION   Horizonti Ngo  Vazhdo

May 6, 2011  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Me 9. maj OJQ Horizonti i Ri shënon Ditën e Evropës në Piano Resaturant
Tags: , , , , , , ,