Oksana Sljusarenko

Arti ukrainas prezantohet në Ulqin
Në Galerinë „Art“ të Qendrës së Kulturës në Ulqin të enjten u hap ekpozita e piktoreve ukrainase, Namali Naryshenko dhe Anzhelika Rudnickaja. Dy artistet nga Ukraina u prezantuan në këtë ekspozitë me punime të realizuara në disa teknika. Ekspozitën e hapen kryetari i Komunës së Ulqinit, Gzim Hajdinaga dhe ambasadorja e Ukrainës në Mal të Zi, Oksana Sljusarenko. Të dy ata vlerësuan bashkëpunimin e mirë ndërmjet Ulqinit dhe Ukrainës, duke nënvizuar se Ulqini tashmë është binjakëzuar me qytetin... Vazhdo
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko. Në takimin që ajo pati me Kryetarin Hajdinaga bëri një prezantim të shkurtër të Ukrahinës dhe u ndal në aktivitetetet e larmishme që ka zhvilluar ambasada gjatë kësaj kohe veçmas ata që kanë për qëllim bashkëpunimin e ndërsjelltë ndërmjet dy vendeve por sipas saj fusha të shumta bashkëpunimi kanë mundesi të jetësohen edhe me Ulqinin. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga, duke i dëshiruar mirëseardhje në Ulqin, foli... Vazhdo

March 18, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Tags: , , , ,