Oksana Slusarenko

Gëzim Hajdinaga priti Ambasadoren e Ukrainës Oksana Slusarenko
Kryetari i Komunës së Ulqinit z.Gëzim Hajdinaga priti sot në një takim pune Ambasadoren e Ukrainës të akredituar në Podgoricë z.nj Oksana Slusarenko dhe drejtorin e televizionit Zakarpatia z. Evgen Shishkov të Uzhgorodit me të cilin qyteti ynë ka nënshruar vitin e kaluar protokolmarreveshje bashkepunimi. Në takim u fol për bashkëpunim në fusha të ndryshme me theks të veçantë në fushën e turizmit ku sipas të gjitha gjasave këtë sezonë pritet një numër në rritje i mysafirëve nga Ukraina. U ra dakord që gjatë... Vazhdo
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko. Në takimin që ajo pati me Kryetarin Hajdinaga bëri një prezantim të shkurtër të Ukrahinës dhe u ndal në aktivitetetet e larmishme që ka zhvilluar ambasada gjatë kësaj kohe veçmas ata që kanë për qëllim bashkëpunimin e ndërsjelltë ndërmjet dy vendeve por sipas saj fusha të shumta bashkëpunimi kanë mundesi të jetësohen edhe me Ulqinin. Nga ana tjetër Kryetari Hajdinaga, duke i dëshiruar mirëseardhje në Ulqin, foli... Vazhdo

March 18, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Ulqin qëndroi për vizitë pune Ambasadorja e Ukrahinës në Podgoricë Oksana Sljusarenko
Tags: , , , ,