Omer Axhoviq.

U mbajt seanca XVII e kuvendit të komunës urbane të Tuzit
Skeptikë në realizimin e kërkesave Tuz- Këshilltarët e Kuvendit të KU të Tuzit, të hënën në objektin e ri të KU të Tuzit njëzëri miratuan Vendimin mbi format e mbrojtjes sociale dhe të mbrojtjes së fëmijëve, Vendimin për bursat e studentëve dhe nxënësve të shkollave të mesme, Planin për mënyrën e krijimin të kushteve në lëmin e sportit dhe të prevencës së narkomanisë, Planin për mënyrën e krijimit të kushteve për zhvillimin e bujqësisë dhe Raportin mbi zgjidhjen e çështjeve administrative tek... Vazhdo

January 7, 2009  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on U mbajt seanca XVII e kuvendit të komunës urbane të Tuzit
Tags: , , , , ,

Tahir Tahiri zgjedhet kryetar i këshillit nacional shqiptar në Mal të Zi
Ulqin – Anëtarët e Këshillit Nacional shqiptar zgjodhën të hënën kryetar të këtij këshilli Tahir Tahirin, i cili ishte i vetmi kandidat i propozuar për këtë post. Ashtu si dhe në mbledhjen konstituive të Këshillit Nacional Shqiptar, as të hënën në të nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së në këtë Këshill si dhe deputeti i PDS-së, Omer Axhoviq, ndërsa deputeti tjetër i PDS-së, Luigj Shkreli, ashtu siç kishte premtuar më parë ka marrë pjesë në mbledhjen e Këshillit. Tahir Tahiri është këshilltar... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Tahir Tahiri zgjedhet kryetar i këshillit nacional shqiptar në Mal të Zi
Tags: , ,

Nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së dhe PDS-së
Të shtunën në ulqin u bë konstituimi i këshillit nacional shqiptar Ulqin – Të shtunën në Ulqin u bë konstituimi i Këshillit Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstituive morën pjesë 26 nga 35 anëtarë sa ka Këshilli Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstitutive nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së të zgjedhur sipas parimit të funksionit, me përjashtim të ministrit për Mbrotjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Fuad Nimani, si dhe deputetët e PDS-së, Luigj Shkreli dhe Omer Axhoviq. Kryetari i UDSH-së,... Vazhdo