Organizata e Shoqërisë Civile

Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Të premten me 18 dhjetor 2009, në Hotelin “Mediteran” në Ulqin, Organizata e Shoqërisë Civile HORIZONTI I RI organizoi seminarin me titull “INTEGRIMET EVROPIANE PËR QYTETIN TIM”. Nevoja e forcimit të kapaciteteve të administratës publike, që me sukses t’i përballojë punët dhe obligimet që sjellin proceset integruese, është një prej prioriteteve edhe të Planit Nacional të integrimeve, por edhe një prej kërkesave të vazhdueshme të Komisionit evropian. Në këtë kontekst, OJQ “HORIZONTI i RI” ka konceptuar... Vazhdo

December 23, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Tags: , , , , , , , , , , ,

„Horizonti i ri“ organizoi seminar me këshilltarët e kuvendit të komunës së Ulqinit
Avancim i komunikimit parlamentar Seminari u realizua në kuadër të programit “Zhvillimi i parlamentarizmit lokal” të cilin kjo shoqatë e filloi vitin e kaluar. Organizata e Shoqërisë Civile “Horizonti i Ri” organizoi javën që kaloi në hotelin “Princess” në Tivar seminarin njëditor me këshilltarët e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, i cili si synim kryesor kishte rritjen e cilësisë së punës dhe efikasitetit në funksionimin e Parlamentit Lokal. Ky aktivitet u realizua në kuadër të programit “Zhvillimi... Vazhdo

May 5, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on „Horizonti i ri“ organizoi seminar me këshilltarët e kuvendit të komunës së Ulqinit
Tags: , , , , , , ,