Organizata Turistike e Ulqinit

Ulqini në Panairin e Turizmit në Moskë MITT – 2013
Moskva MITT (20 – 23.03.13) Ne panairin internacional qe po mbahet ne Moskve prej 20 deri me 23 mars, Organizata Turistike e Ulqinit eshte duke marre pjese ne kuader te banakut te Organizates Nacionale Turistike si dhe ne bashkepunim me Organizatat lokale te Malit te Zi. MITT eshte njeri prej panaireve me te rendesishme turistike ku marrin pjese rreth 3000 kompani prej 180 destinacioneve te ndryshme, gje qe verteton faktin qe ky eshte vendi i duhur kur eshte ne pyetje industria turistike dhe paraqet nje shanse ideale per te prezentuar... Vazhdo

March 22, 2013  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ulqini në Panairin e Turizmit në Moskë MITT – 2013
Tags: ,

Organizata Turistike e Ulqinit në panairin e turizmit në Berlin
ITB Berlin (06 – 10.03.13) Ne panairin internacional te Berlinit i cili po mbahet prej 06 deri me 10 mars te ketij viti, Organizata Turistike e Ulqinit eshte duke marre pjese ne kuader te banakut te perbashket te Organizates Nacionale Turistike. Panairi i turizmit ITB i Berlinit kete vit do te sjell rreth 170.000 vizitues, prej te cileve 113.000 jane profesioniste ne fushen e turizmit, si dhe mbi 11.000 kompani prej 180 vendeve te ndryshme, keshtu qe mund te themi qe ky panair eshte njeri prej panaireve me te rendesishem ne bote. Me... Vazhdo

March 9, 2013  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Organizata Turistike e Ulqinit në panairin e turizmit në Berlin
Tags:

OT e Ulqinit merr pjes në panairin e turizmit në Budapest „UTAZAS” 2013
Raport nga Panairi i turizmit Budapest „UTAZAS“-prej ( 28.02. – 03.mars 2013) Në panarin e 36 Ndërkombëtar UTAZAS i cili mbahet prej 28 shkurt deri me 3 mars në Budapest në banakun e perbashkët janë duke marrë pjesë Organizatat lokale turistike të Ulqinit, Tivatit, Kotorrit, Herceg Novit, Budvë, Tivarit dhe Cetinës, ku po prezentohet oferta turistike e qyteteve te lartëpërmendura, si dhe oferta e Malit te Zi në teresi si destinacion turistik. Prezentimin e përbashkët të organizatave turistike të Ulqinit, Tivatit,... Vazhdo

March 2, 2013  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on OT e Ulqinit merr pjes në panairin e turizmit në Budapest „UTAZAS” 2013
Tags:

OT e Ulqinit merr pjes në panairin e turizmit në Beograd
Panairi i turizmit Beograd (21 – 24.02.2013) Ne panairin e turizmit IFT te Beograd I cili ka filluar me 21 dhe do te mbaroje me 24 shkurt, Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkepunim me Organizaten Nacionale dhe organizatat tjera lokale te Malit te Zi eshte duke marre pjese ne banakun e perbashket ne salen numer 1, ku OT e Ulqinit per prezentimin e qytetit dhe per te gjithe subjektet turistike ka siguruar stenden prej 30m2. Oferten e vet turistike ne kete panair kane vendosur ta prezantojne edhe “HTP Rivijera e Ulqinit”, “HTP... Vazhdo
Minir Karamanaga takon perfaqesuesit e panairit te turizmit te Lukavcit
Takimi me perfaqesuesit e panairit te Lukavcit (Kantoni i Tuzles)-19.02.2013   Sot ne zyret e Organizates Turistike drejtori i OT Minir Karamanaga eshte takuar me perfaqesuesit e panairit te turizmit te Lukavcit, i cili eshte njeri nder me te rendesishmit ne Bosne dhe Hercegovine. Pervec drejtorit te panairit Izet Nuhanoviq ne takim ka marre pjese edhe kryetari i Komunes Lukavac (Kantoni i Tuzles) Xhevad Mujkiq. Ne kete takim eshte diskutuar per mundesine e nje bashkepunimi te perbashket ndermjet komunes tone dhe Komunes se tyre,... Vazhdo

February 19, 2013  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Minir Karamanaga takon perfaqesuesit e panairit te turizmit te Lukavcit
Tags:

Oferta Turistike: Prag “Holiday World“ e OT të Ulqinit,Tivarit, Budves, Tivatit, Kotorit dhe Herceg Novit
Prag “Holiday World“ (07 – 10. Shkurt 2013) Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkepunim me Organizatat lokale te Tivarit, Budves, Tivatit, Kotorit dhe Herceg Novit eshte duke marre pjese ne panairin e 22. „Holiday World“ i cili po mbahet ne Prag prej dates 07 deri me 10 shkurt te ketij viti. Poashtu ne kete panair oferten e tyre turistike e promovojne edhe NHT Rivijera e Ulqinit, Rivijera e Budves, Mimoza nga Tivati, hotelet Otrant dhe Mediteran nga Ulqini si dhe shum agjensione turistike te Ulqinit dhe Malit te Zi. Diten... Vazhdo

February 8, 2013  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Oferta Turistike: Prag “Holiday World“ e OT të Ulqinit,Tivarit, Budves, Tivatit, Kotorit dhe Herceg Novit
Tags:

OT e Ulqinit merr pjes në panairin e turizmit në Bratislave
Raporti nga panairi ne Bratislave (24-27 janar) Organizata Turistike e Ulqinit ne bashkepunim me organizatat lokale te Tivarit, Budves, Tivatit dhe Hercegnovit per te treten here radhazi  jane duke marre pjese ne panairin e Turizmit ne Bratislave i cili ka filluar me 24 dhe do te perfundoje me 27 janar te ketij viti. Diten e pare vizita e panairit ishte shume e madhe. Stenda e perbashket e te gjithe organizatave te Malit te Zi u vizitua nga perfaqesuesit e asociasionit te sapoformuar Slovako-Malazez, agjensioneve turistike dhe medijave... Vazhdo
Organizata Turistike e Ulqinit ka bere nje vizite Qendres per femije me pengesa
NJOFTIM PER MEDIE Me rastin e festave te fund vitit Organizata Turistike ka bere nje vizite Qendres per femije me pengesa ne zhvillim, ku i dhuruan disa dhurata simbolike, kompletimin e qendres se terapise me nxemje. Drejtori Minir Karamanaga ka shprehur kenaqesine dhe uroj udheheqesine e qendres qe ky donacion sa do pak ta lehtesoje punen e tyre te metejshme. Poashtu, Organizata Turistike ne kete njoftim njofton te gjithe qytetaret qe eshte ne fazen perfundimtare perpilimi i katalogut i cili permban oferten hotelierike, akomodimin privat,... Vazhdo

December 21, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Organizata Turistike e Ulqinit ka bere nje vizite Qendres per femije me pengesa
Tags:

Vizita e turoperatereve gjerman ne ulqin + Foto
Me daten 15 nentor ne Budve filloi kongresi i shoqates turistike Gjermane DRV i cili po mbahet nen patronatin e qeverise se Malit te Zi. Ne kete kongres i cili do te zgjase tre dit do te marrin pjese rreth 1000 perfaqesues te afarizmit turistik gjerman. DRV perfshin mijera turoperatera gjerman, agjensi turistike, kompani dhe shoqata sigurimit. Reth 80% te profitit turistik te Gjermanise realizohet nepermjet anetaresise se shoqates DRV, kurse kongresi dhe ardhja e afaristeve gjerman ne Mal te Zi paraqet nje shanse te vertete qe te flitet... Vazhdo

November 17, 2012  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Vizita e turoperatereve gjerman ne ulqin + Foto
Tags: , ,

Ali Rexha rikthehet në karrigen e drejtorit të Organizatës Turistike
Në momentin që vendimi të bëhet i plotfuqishëm, klienti im do të rimbursohet për tërë periudhën gjatë së cilës iu pamundësua të kryejë punën e tij, tha avokati, Vesna Gačević – Rogova  për gazetën e përditshme “DAN”. Ish-drejtori i shërbimit profesional të Organizatës Turistike, Ali Rexha, do të kthehet në funksionin e tij sepse ashtu ka vendosur Gjykata Themelore, pasi Rexha apeloi vendimin me të cilin u shkarkua, mëson “Dan”. Pak ditë më parë përfundoi procedura gjyqësore... Vazhdo

Page 1 of 41234