organizoi 8 Marsin

Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi 8 Marsin – Video
Mbrëmë në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi 8 Marsin. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetareve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit. Të pranishmëve në emër të Forcës Rinore të rinjve u drejtua Iliriana Sula  në emër të grave këshilltarja e Forcës ne Kuvendin e Komunës së ulqinit Ilmira Lika dhe më në fund kryetari i Forcës Nazif Cungu. Kurse si kangetar i argëtojë Gjovani. #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float:... Vazhdo