Panairi i Turizmit

OT e Ulqinit merr pjes në panairin e turizmit në Sarajevë
Panairi nĂ« SarajevĂ« 27.03.2013 NĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« 36 i cili mbahet nĂ« kuader tĂ« manifestimit DitĂ«t e turizmit nĂ« SarajevĂ« prej datĂ«s 27 deri me 29.03.2013, Organizata Turistike e Ulqinit eshte duke marre pjese nĂ« bashkĂ«punim me organizatat lokale bregdetare tĂ« Herceg Novit dhe Tivatit si dhe me organizatat lokale nga veriu i Malit tĂ« Zi. Prezentimin e pĂ«rbashkĂ«t tĂ« organizatave lokale e ka perkrahur njĂ« numĂ«r i madh i afaristĂ«ve si me ane tĂ« materijaleve promovuese por edhe me prezencen e tyre. Prej afaristĂ«ve... Vazhdo

March 28, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on OT e Ulqinit merr pjes nĂ« panairin e turizmit nĂ« SarajevĂ«
Tags: , ,

Hapet panairi ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit – Video
Me mĂ« shumĂ« kompani se çdo herĂ« tjetĂ«r, e veçanĂ«risht me mĂ« shumĂ« kompani vendore, nĂ« pallatin e RinisĂ« dhe Sporteve, Ă«shtĂ« hapur panairi i nĂ«ntĂ« ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit, UdhĂ«timeve dhe GastronomisĂ«.1 Panairi ka mbledhur kompanitĂ« nga tĂ« gjitha vendet e rajonit, tĂ« cilĂ«ve u ipet mundĂ«si tĂ« shpalosin ofertat e reja qĂ« kanĂ« bĂ«rĂ« kĂ«tĂ« vit. Ajo qĂ« Ă«shtĂ« vĂ«rejtur mĂ« sĂ« shumti Ă«shtĂ« numri i madh i kompanive nga Kosova. Skender Thaçi, drejtor i hotel Magra Austria qĂ« Ă«shtĂ« hapur sĂ« voni nĂ« BogĂ« tĂ«... Vazhdo

April 22, 2012  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Hapet panairi ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit – Video
Tags: , , , , ,

Sot mbaron panairi i turizmit nĂ« “World Travel Market London 2011”
Qendra ‘Exel’ nĂ« LondĂ«r do mbyllĂ« dyert e  panairit tĂ« pĂ«rvitshĂ«m tĂ«  turizmit “World Travel Market 2011”, i dyti mĂ« i madhi i kĂ«tij lloji nĂ« botĂ« pas atij tĂ« Berlinit, ku morri pjesĂ« Mali I Zi dhe shumĂ« shtete tĂ« regjionit. NĂ« katĂ«r ditĂ«t e panairit brenda 90 mijĂ« metrave katrorĂ« tĂ« qendrĂ«s 45 mijĂ« pjesĂ«marrĂ«s nga mĂ« shume se 180 vende nga e gjithĂ« bota shpalosin tĂ« gjitha ofertat e tyre turistike, nĂ« njĂ« kohĂ« kur kriza ekonomike globale e ka prekur edhe kĂ«tĂ« industri qĂ« vlen miliona... Vazhdo

November 10, 2011  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sot mbaron panairi i turizmit nĂ« “World Travel Market London 2011”
Tags: , , , , , , , ,

Ulqini nĂ« Panairin e Turizmit nĂ« “World Travel Market London 2011”
Delegacioni i Malit tĂ« Zi, i pĂ«rbĂ«rë nga pĂ«rfaqĂ«suesi Predrag Sekuliq ministĂ«r i zhvillimit tĂ« qendrueshĂ«m dhe turizmit dhe nga pĂ«rfaqĂ«sues të komunitetit të biznesit, do marrin pjesĂ« nĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« turizmit “World Travel Market London 2011”, qĂ« mbahet nĂ« LondĂ«r tĂ« BritanisĂ« sĂ« Madhe. PjesĂ«marrja e pĂ«rfaqĂ«suesve MalazezĂ« nĂ« kĂ«tĂ« panair Ă«shtĂ« me rĂ«ndĂ«si, sepse po mundĂ«sohet prezantimi i vlerave turistike tĂ« Malit tĂ« Zi. QĂ« nga dita e parĂ« e hapjes sĂ« panairit, stenda e Malit tĂ«... Vazhdo
Në Prishtinë u hap edicioni i tetë i Panairit të turizmit dhe udhëtimeve
NĂ« PrishtinĂ« u hap edicioni i tetĂ« i Panairit tĂ« turizmit dhe udhĂ«timeve.NĂ« kĂ«tĂ« eveniment tĂ« rĂ«ndĂ«sishĂ«m me stendĂ« tĂ« veçantĂ« u prezantua edhe oferta turistike e Ulqinin. Organizata Turistike e qytetit, pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« agjencive turistike,pronarĂ«t tĂ« plazheve, hoteleve etj., edhe kĂ«tĂ« vit u prezentuan nĂ« Panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« turizmit nĂ« PrishtinĂ«. NĂ« pĂ«rbĂ«rje tĂ« delegacinit tonĂ« ishin kryetari Hajdinaga dhe kryetari i parlamentit z. Shkrela. Panairin e PrishtinĂ«s e shpalli tĂ« hapur ministrja e tregtisĂ«... Vazhdo
Intervistë me kryetarin e komunës së Ulqinit Gezim Hajdinagen
TĂ« ulen çmimet, tĂ« pasurohet oferta e  Ulqinit Zhvillimi i Panairit nĂ« gjithĂ« rajonin e Evropes prendimore ishte nje sukses i plote i promovimit te resurseve turistike te Ulqinit nga kryetari iGezim Hajdinaga.. Ky sukses u arrit permes shperndarjes se rreth 6000 materialeve te ndryshem promovues (broshura, fletepalosje, kartolina, postera, DVD filmike me oferten turistike te Ulqini dhe te Malit te Zi). Nje interesim i vecante per Komune te Ulqinit u vu re edhe nga mediat e ndryshme prendimore, te cilat e vizituan shpesh keto Ekspozitura... Vazhdo
Fillon turizmi i bashkëpunimit
Turizmi i bashkĂ«punimit Panairi i turizmit organizuar nga CEO nĂ« KosovĂ« , ka mbledhur ministrat e kĂ«tij sektori nga Mali i Zi, ShqipĂ«ria dhe natyrisht Kosova. Secili ministĂ«r nĂ« fjalimin e tij, bĂ«ri thirrje qĂ« tĂ« vijnĂ« sa mĂ« shumĂ« vizitorĂ« nĂ« atĂ« vend, duke ofruar mikpritje. NdĂ«rkaq nĂ« panair kishte kompani turistike nga tĂ« tria vendet duke promovuar shĂ«rbimet e tyre. Kurse ministrat panairin e cilĂ«suan mĂ« shumĂ« tĂ« bashkĂ«punimit se sa tĂ« konkurrencĂ«s. “Ky Ă«shtĂ« njĂ« treg konkurrent qĂ« kĂ«tĂ« herĂ« po vepron... Vazhdo
Pjesemarrje e kryetarit të Komunes se Ulqinit Gëzim Hajdinages ne Panairin e Vjenës në Austri
Ne ambjentet e Restaurant ” IL Konte “nĂ« Vjen u organizua koktel ku do tĂ« marrin pjes me se 100 vetĂ«,ku gjithashtu do tĂ« marrin pjes edhe mediat Austrijake, jan tĂ« thirur gjthashtu nĂ« koktel dhe kryetarĂ«t e bashkive tĂ« shum vendeve tĂ« austris.Panairi i Turizmit “FERIEN” Vazhdo  Vazhdo