Panama

Miss Globe International 2012 in Ulcinj Montenegro
Miss Globe 2012 26 October – 10 November WORLD FINAL 10 NOVEMBER 2012 PALACE OF SPORTS, VLORA – ALBANIA Miss Globe ® 2012 Program From 26-29 of October contestants’ arrivals at Rinas Airport, (for all the contestants there will be a special desk on the right side of the passport check with the writing Miss Globe receiving desk)Tirana Albania accommodation at the Hotel Tropical Resort( www.tropikalresort.com ) Durres (beach) and photo shooting sessions with the respective national costumes for the MG magazine 2012. October 30:... Vazhdo
Panamaja njohu pavarësinë e Kosovës
Kosova ka fituar njohjen e parë në vitin 2009, nga Panamaja, duke e çuar numrin e shteteve që kanë njohur pavarësinë e vendit në 54. Ministri i Punëve të Jashtme Skënder Hyseni tha mbrëmë ka pasur një bisedë telefonike të gjatë dhe tejet miqësore me Ministrin e Jashtëm të Panamasë Samuel Lewis Navarro, i cili e ka njoftuar për vendimin zyrtar të vendit të tij për njohjen e shtetit të ri të Kosovës. “Panamaja është vendi i 54 që e ka njohur Kosovën shtet të pavarur dhe sovran….Panamaja është... Vazhdo