park

Montenegro is the new hotspot for affordable vacations and Hotel Mediteran Resort in Ulcinj is offering Discounted rates
Come back and stay at the Hotel Mediteran Resort in Ulcinj this season. We are offering great pre-season deals and current prices expire April 15th, 2011. Hurry up and make your reservation now. For rates and terms, Ulcinj is located on the southernmost town in Montenegro and is recognized for having the longest beaches in Eastern Europe and being a popular tourist destination for western and eastern European countries. Here are 8 reasons to visit Ulcinj & stay at the Hotel Mediteran Resort: 1) Safe & Affordable destination... Vazhdo
Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo