Partia e Prosperitetit Demokratik

PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012
PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012  Vazhdo

December 30, 2011  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on PPD-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2012
Tags: , , ,

Partia e Prosperitetit Demokratik: Urime Krishtlindjet
Partia e Prosperitetit Demokratik uron gjithë shqiptarët e besimit Krishterë gëzuar festën e Krishtlindjeve. Paqa, dashuria, gëzimi dhe uniteti mbizotëroftë në familjet tona, pa dallim feje. Për shumë mot Krishtlindjet!   PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++381 030 412-816  & Fax   030  401-571  Vazhdo
Ures e PPD-së me rastin e festës së Kurban Bajramit
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30 401571 e-mail: ppd@t-com.me Nr. 01-69/1-10 Ulqin, më 15. 11.2010 Urime për festën e Kurban Bajramit Të gjithë besimëtarëve myslimanë iu urojmë festën e madhe të Kurban Bajramit me dëshirë që në familjet tuaja të mbretëroj, harmonia, lumturia dhe mirëqenia. Kryetari dhe Kryesia e Partise së Prosperitetit Demokratik. Kryetari, Ali Rexha  Vazhdo

November 15, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ures e PPD-së me rastin e festës së Kurban Bajramit
Tags: , , , ,

Ulqini me 17 tetor në zgjedhje lokale
Nga i dërguari special Besim TOSKA Ulqin, 1 tetor 2010 – Rreth tetëmbëdhjetë mijë qytetarë të Komunës së Ulqinit, thuajse qind për qind shqiptarë me 17 tetor do të zgjedhin të preferuarit e tyre komunal. Edhe pse zgjedhjet lokale u mbajtën me 23 maj të këtij viti, asnjëra nga partitë nuk arriti që të fitoi shumicën për formimin e pushtetit të Komunës së Ulqinit. Qytetarët do të zgjedhin 33 deputetë të Kuvendit Komunal të Ulqinit, ku edhe shumica do të marr në udhëheqje pushtetin komunal. Qytetarët e... Vazhdo
UDSH-ja dhe PPD-ja,optimistë për sukses
Ulqin – Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia e Prosperitetit Demokratik do të marrin pjesë në koalicion në zgjedhjet e përsëritura lokale në komunën e Ulqinit, të cilat do të mbahen më 17 tetor. Nënkryetari i UDSH-së, Mehmed Zenka, dhe kryetari i PPD-së, Ali Rexha, duke bërë publik vendimin e dy partive, janë shprehur optimistë për suksesin e këtij koalicioni në zgjedhje. “Optimizmi qëndron në radhët tona dhe presim që edhe në këto zgjedhje të korrim sukses, ashtu siç kemi korrur në zgjedhjet... Vazhdo
Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30  401571 e-mail: ppd@t-com.me Nr. 01-53/1-10 Ulqin, më 08.09.2010 Urime për festën e Fiter Bajramit Në këtë ditë të shënuar, urojmë gjithë besimtarët myslimanë për Festën e Fiter Bajramit e cila vjen pas Ramazanit, muajit të shenjtë të agjerimit e përkushtimit.  Bajrami është ditë shpërblimi, ditë gëzimi, ditë kremtimi, ditë vizite... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
Tags: , , , , , , ,

Kumtesë për opinion e Partisë së Prospertitit Demokratik
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30 401571 e-mail: alirexha@live.com Ulqin, më  03.09.2010 Kumtesë për opinion Kryesia e Partisë së Prospertitit Demokratik falenderon votuesit e saj për përkrahje korrekte dhe konstante të partisë dhe i njofton ata se do të dalë në zgjedhjet e parakohshme lokale të caktuara për 17 tetor dhe se është duke analizuar variantin më të volitshëm dhe më... Vazhdo
Selim Resulbegoviq: Problematik posti i kryetarit të Kuvendit në Ulqin – Video
Vazhdojnë bisedimet për formimin e koalicionit për qeverisjen e komunës së Ulqinit Ulqin – Edhe pse kane kaluar nje muaj e gjysme nga zgjedhjet lokale, ne komunen e Ulqinit akoma nuk eshte arritur koalicioni per qeverisjen e kesaj komune. Gjate diteve te kaluara jane zhvilluar bisedimet per formimin e koalicionit qeverises ndermjet perfaqesuesve te UDSH-se dhe PDS-se qe perbejne Koalicionin “Per Ulqinin Evropian” dhe perfaqesuesve te Partise se Prosperitetit Demokratik dhe Partise Socialdemokrate. PSD i eshte pergjigjur... Vazhdo
Koalicioni “Për Ulqinin Evropian”fiton zgjedhjet lokale në Ulqin
Sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Televizioni Malazez TVCG koalicioni “Për Ulqinin Evropian” ka fituar zgjedhjet lokale në Ulqin.Në Ulqin kan garuar 9 lista,ku prej tyre 7 janë shqiptare. Trupi votues aktual në mbarë territorin e Komunës së Ulqinit është 17.947 qytetarë me të drejtë vote. Edhe në këtë fushatë paraelektorale, beteja më e madhe dhe e paparë e partive dhe e koalicioneve  shqiptare  dhe atyre qytetare, u zhvillua në Anë të Malit, e banuar kryesisht me popullatë autoktone shqiptare.Karshi... Vazhdo
PPD garon e vetme në zgjedhjet lokale në Mal të Zi – Video
Partia e Prosperitetit Demokratik (PPD) me seli në Ulqin konfirmoi të mërkurën se do të dalë vetëm në zgjedhjet e ardhshme lokale që janë shpallur për datën 23 maj të këtij viti, ndërkaq nga gjashtë partitë, ky është subjekti i dytë politik shqiptar në Ulqin që kumton publikisht mënyrën e pjesëmarrjes në garën e ardhme për qeverisjen vendore. Partia e Prosperitetit Demokratik në vitin 2007, me 3 këshilltarët e saj, sa e kishte përkrahjen e votuesve në komunën e Ulqinit, u shkëput nga Koalicioni i partive... Vazhdo

Page 1 of 212