Partia e Prosperittit Demokratik

Partia e prosperitetit demokratik kremtoi në Ulqin 10 vjetorin e themelimit
Kryetari Ali Rexha në fjalën e rastit theksoi se kjo parti në rrugëtimin e vetë politik është dëshmuar në skenën politike të Malit të Zi për frymën progresiste, integrues dhe për realizimin e të drejtave kolektive të shqiptarëve. Sipar Rexhës vlerat më të mëdha të kësaj parti janë respektimi i statutit dhe i të drejtës për të qenë i zgjedhur dhe për të zgjedh në afatin 4 vjeçar, transparenca, demokratizimi i brendshëm i partisë, Platforma politike dhe bashkëpunimi programor me ato subjekte të cilat... Vazhdo