Partner lokal i Rrjetit Alfa

Tonin Beci,Ambasadori i i Shqipërisë në Mal të Zi, mbajti në Ulqin ligjëratën me temë
Anëtarësimi i Malit të Zi do të ndikojë pozitivisht në stabilitetin e rajonit Ulqin – Secili shtet duhet të ndërtojë raportin e vet dhe qasjen ndaj NATO-s duke respektuar specifikat e veta, është vlerësuar të enjten në ligjëratën të cilën e ka organizuar në Ulqin koalicioni i organizatave joqeveritare Rrjeti Alfa. Ligjërata u organizua në kuadër të projektit “Në mesin e të barabartëve”, ndërsa ligjëruesi kryesor ka qenë ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Tonin Beci, i cili ka ligjëruar... Vazhdo