Pavarësinë e Kosovës

Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
Përmirësim i të drejtës së mohuar Ulqin – Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u ka dërguar telegrame urimi Kryetarit të Kosovës, Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, me rastin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës. “Në këtë datë të shumëpritur dhe të rëndësishme historike për të gjithë popullin e Kosovës si dhe për shqiptarët kudo që ndodhen, më lejoni që në emër të Partisë së Prosperitetit Demokratik dhe në emrin tim personal, tzJu... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
Tags: , , , , , , ,