pavarësisë së Kosovës

Ferhat Dinosha:Maji,data ideale për njohjen e Kosovës nga Mali i Zi
Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Ferhat Dinosha konsideron se Mali i Zi do të duhej që në muajin maj të njohë pavarësinë e Kosovës, për shkak të simbolikës që ka ky muaj për vetë Malin e Zi. Ai pret që pushteti malazias do të ndjekë qëndrimin e Bashkimit Evropian dhe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. “Mendoj se maji do të ishte datë e duhur edhe për shkak të faktit se sigurisht këtë vit nuk do të ketë zgjedhje parlamentare në Mal të Zi, andaj nuk do të ishte mirë të ngarkojmë atë... Vazhdo