pavlin polia

Pavlini del nga shtepia
Big Brother me dëshirën për të mbështetur Pavlinin në situatën e tij, mendoi t`i pergatisë një surprizë. Për këtë ka kontaktuar me nënën e fëmijëve të tij. Ajo i ka lënë një videomesazh në të cilën ajo i thotë Pavlinit që është i lirë t`i takojë fëmijët e tij kur të dëshirojë dhe se për këtë gjë nuk e ka penguar njeri. Pavlini sqaron situatën në lidhje me regjistrimin e fëmijëve të tij. Ai thotë që djalin nuk pati mundësi ta regjistrojë pasi dy ditë më vonë ai hyri në Big Brother por... Vazhdo
Pavlini: Historia e martesës sime
19/02/09 02:00 Pavlini ka treguar dje historine e martesës së tij. Ai ishte martuar në vitin 2006 dhe ishte ndarë në gusht. “Fillimisht kishim vetëm vajzën, -tregon ai. Pastaj gruaja ngeli shtatzanë me djalin dhe kur u ndamë ajo ishte shtatzanë.” Ai thotë se nuk kishte shkuar ta takonte gjatë asaj kohe, sepse kishte frikë se mos i krijonte shqetësime, por pasaj, kur djali kishte lindur, nuk kishte duruar dot dhe kishte shkuar. “Unë jam tip i hapur, i shoqërueshëm dhe këtë mundësi ia dhashë edhe asaj, që ajo... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Pavlin Polia (Profili)
Datëlindja: 30 shtator 1981 Mosha: 27 vjec Vendlindja: Theth, Shkodër Vendbanimi: Theth, Shkodër Gjendja civile: I divorcuar Gjuhë të huaja: italisht dhe pak anglisht Instrumenta: Pak kitarë Profesioni: I papunë Hobi: Turizmi Do të hyjë në Big Brother sepse: do të tregojë historinë e jetës së tij, të japë një mesazh pozitiv dhe të fitojë cmimin e madh, të cilin do e përdorte për të hapur një zyrë informacioni për turistët në zonën e Thethit. Karakteristika: I urtë, i duruar, shumë i rrahur nga jeta. Është... Vazhdo