pavlin

Mimoza – Bjordin e kam si vëlla!
24/02/09 02:15 Duket qartë se pyetja e Arbanës gjatë spektaklit në lidhje me Mimozën dhe Polin, konkurentin e vjetshëm të Big Brother, ka ngjallur kureshtjen e të gjithë banorëve të shtëpisë. Po ashtu si të tjerët, edhe Adi, ka shfrytëzuar qëndrimin bashkë gjatë turnit, për ta pyetur Mimozën. Ajo i ka thënë atij të njëjtat gjëra që i ka thënë të gjithëve, pra që me Polin e lidhte veçse miqësia, që ishin njohur në internet e më pas ishin takuar në Kosovë e që ai ishte me të vërtetë një djalë... Vazhdo
Të jesh 19 vjeç në BB, është fat!
20/02/09 00:15 Qetsori, duke diskutuar me Dritanin, Aidën, Liritën dhe Pavlinin për Mimozën, ka thënë se të jesh 19 vjeç në Big Brother, është një fat i stërmadh. Ai e ka argumentuar këtë me gjithë vitet, që ka përpara Moza dhe ka theksuar se me siguri, dikush do të vërë re e do t’i ofrojë diçka të mirë jashtë. Ai ka treguar edhe se moshën e tij dhe atë të Mozës i ndajnë 14 vjet. “Shumë!” – ka reaguar dhe ai vet nga diferenca e madhe që i ndante të dy.  Vazhdo
Pavlini: Historia e martesës sime
19/02/09 02:00 Pavlini ka treguar dje historine e martesës së tij. Ai ishte martuar në vitin 2006 dhe ishte ndarë në gusht. “Fillimisht kishim vetëm vajzën, -tregon ai. Pastaj gruaja ngeli shtatzanë me djalin dhe kur u ndamë ajo ishte shtatzanë.” Ai thotë se nuk kishte shkuar ta takonte gjatë asaj kohe, sepse kishte frikë se mos i krijonte shqetësime, por pasaj, kur djali kishte lindur, nuk kishte duruar dot dhe kishte shkuar. “Unë jam tip i hapur, i shoqërueshëm dhe këtë mundësi ia dhashë edhe asaj, që ajo... Vazhdo
Nuk dua të martohem fare!
11/02/09 13:45 Duke diskutuar për qytetet e lindjes dhe simpatitë reciproke për to, banorët e ulur rreth tryezës së ngrënies kanë filluar të ngacmojnë Adelajdën. Pavlini ishte ai që insistonte më shumë. -“Unë kam përshtypjen, – ka thënë ai, -se ti do marrësh një burrë nga Veriu. E ç’të keqe do të kishe ti nga kjo, – ka vazhduar ai, – jo për gjë, por do të merrje edhe gjithë ato vota.!” Adelajda duke dashur të mbyllë diskutimin rreth saj, ka thënë: Unë nuk dua të martohem fare!” Top... Vazhdo

February 12, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Nuk dua të martohem fare!
Tags: , , , , , ,

Tani bën thashetheme për Adin
10/02/2009 21:00 Të mbledhur në kopësht Tani, Zhuli, Lirita dhe Arjoni flasin për Adrianin. Djali gjirokastrit thotë se sa herë që i zë në gojë moshën Adit ai nuk i kthen përgjigje dhe e ka shumë problem, prandaj duhet që të flasin me zë të ulet, pasi nuk do të ndihet mirë. Sipas Dritanit nuk ka asnjë problem të tregosh moshën reale, sidomos tek meshkuj, pasi tregon pjekuri. Ndërkohë Arjoni thotë se përpos moshës që ka Adi gjithsesi nuk duket për 40 vjeç, ndoshta pasi kujdeset shumë për veten dhe sjelljen... Vazhdo
Agoni – Vajzat shqiptarë janë të ëmbla
10/02/2009 20:30 Adi, Bika dhe Agoni bisedojnë për femrat. Agoni mendon se femrat nga Shqipëria, janë më të ëmbla krahasuar me vajzat e Prishtinës dhe kanë një të folur shumë përkëdhelëse dhe joshëse për meshkujt e Kosovës. Adi mendon se edhe vajzat e Kosovës janë shumë të ëmbla dhe nuk nguron që të thotë mendimin e tij për Mimozën, e cila sipas tij është shumë sensuale. Me ardhjen e Dritanit mes tyre biseda zhvendoset tek dëshira që ka Republika për t’u bërë oficere policie. Ajo mendon se supriza... Vazhdo
Aida – Po bëj pauzë në dashuri
Debati mes Pavlinit dhe Aidës ka zbuluar se vajza nga Tirana, ka pak kohë që është ndarë nga i dashuri vetëm për një periudhë të shkurtër dhe kjo sipas në të mirë të lidhjes së tyre. Aida shpjegon se kjo ndarje ka të mira për të dyja palët, ku distancat dhe disa probleme të tjera mes tyre kanë bërë që ata të bëjnë një pushim të vogël mes tyre dhe kjo me një kompromis që ata kanë vendosur mes tyre. Aida thotë se nuk është egoiste nga natyra, pasi nëse do të kishte qenë do t’i kishte kërkuar të... Vazhdo
Banorët flasin për politikën
Banorët flasin për politikën 10/02/2009 19:00 Më në fund një temë seriozë në shtëpinë e Bib Brother. Pavlini, Dritani, Aida dhe Qetësori diskutojnë për mënyrën e funksionimit të shtetit. Aida thotë se nuk do të merret fare me politikë, por ka personazhe politike që i pëlqen apo që nuk i pëlqen mbi mënyrat drejtuese. Ajo shpjegon se në qëllimet që ka për jetën, mënyra e vetme sesi mund të ndihmojë në mbarëvajtjen e shtetit është të paguajë taksat, pasi ato janë baza e një shteti. Ndërkohë Pavlini... Vazhdo
Bjordi – Në fillim ju kam paragjykuar
Bjordi “Në fillim ju kam paragjykuar” 10/02/2009 18:10 Djaloshi më i vogël i shtëpisë së Big Brother tregon impersionet që pati në momentin e parë që i pa nga ekrani banorët e tjerë. Ai tregon se është ndier shumë i frikësuar, ku ka parë djemtë e tjerë, si dhe ka qenë shumë dyshues për natyrën e tyre të ashpër, prandaj edhe i ka paragjykuar, por brenda ditës së parë ka ndryshuar totalisht mendimin e tij. Dritani e ngacmon Bjornin duke i kërkuar që të rrëfejë deri në detaje mendimin e tij, por Qetësori... Vazhdo
Erjola – Kam punuar pastruese
Erjola “Kam punuar pastruese” 10/02/2009 17:50 Për herë të parë Erjola pranon para Mimozës se kur ka qenë në Greqi ka punuar si pastruese dhe aty i ëshë injektuar ndjenja fanatike ndaj pastërtisë. Ajo tregon se deri kur ka qenë deri në 16 vjeç prindërit nuk linin të merrej me punët e shtëpisë, pasi donin që ajo të merrej vetëm me studimet. Ajo tregon se familjet greke e lodhnin shumë, derisa ajo ja arrinte qëllimit për të pastruar ashtu si ato donin. Kjo bisedë aludon edhe për banorët e tjera të cilat... Vazhdo

Page 2 of 3123