Plav.

Apartmani Ulcinj, Letovanje Crna Gora 2014, Privatni smestaj, Jeftin smestaj
I n f o Mobil: +382 69 731 443 + Viber Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Nigde nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Najjuzniji grad na Crnogorskoj obali, Ulcinj je svojim prirodnim potencijalima preodredjen za turizam. Ulcinj svojim položajem  zauzima krajnji južni deo Jadranskog primorja, a nalazi se u jugoistočnom delu Crne Gore. Južnim delom... Vazhdo

July 13, 2014  :: Pushimet në Ulqin :: Comments Off on Apartmani Ulcinj, Letovanje Crna Gora 2014, Privatni smestaj, Jeftin smestaj
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Shqiptarët e Plavës të shqetësuar nga “regjistrimi elektronik”
Ulqin, 26 mars – Shqiptarët e krahinës së Plavës dhe të Gucisë, duke e ditur politizimin e skajshëm të luftës se kush do të dalë numerikisht më shumë mes malazezëve dhe serbëve, frikësohen se përpunuesit elektronik të Entit Statistikor të Malit të Zi – MONSTAT mund të manipulohen edhe të zvogëlohet numri i shqiptarëve në Mal të Zi, e posaçërisht në këtë mjedis, raporton KosovaLive. Kështu u konstatua në tribunën me qytetarët të mbrëmjes së të premtes, të organizuar në Plavë nga Këshilli... Vazhdo
Dilemat e regjistrimit të popullsisë në Mal të Zi
Diskursi sociopolitik Nga data 1-15 prill të këtij viti në Mal të Zi do të mbahet regjistrimi i banorëve, i shtëpive dhe banesave ku qytetarët do të deklarohen edhe mbi përkatësinë e tyre kombëtare, përkatësisht etnike, ka konfirmuar Enti i Statistikës – Monstat, i cili e përgatit edhe e organizon këtë proces shoqëror. Qytetarët do të deklarohen mbi të dhënat personale, nënshtetësinë, fenë si dhe për gjuhen amëtare, është definuar me ligjin e regjistrimit i cili është i pari në shtetin e pavarur të... Vazhdo
Apartmani Velika Plaza Ulcinj Crna Gora od 7€
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com Kuca  se nalazi nadomak  900 metara same Velike plaze u Ulcinju. Namjenski izgradjen objekat pruza svojim posjetiocima prije svega kvalitet koji se ogleda u udobnosti i propratnim sadrzajima koji odmor cine kompletnim. Objekat posjeduje  dvokrevetne,  trokrevetne i  cetvorokrevetne  apartmane. Svi apartmani su opremljeni novim namjestajem, mini kuhinjom, WIFI internet i naravno sve sobe su klimatizovane zasebnom klimom za sto prijatniji boravak... Vazhdo

August 21, 2010  :: Pushimet në Ulqin :: Comments Off on Apartmani Velika Plaza Ulcinj Crna Gora od 7€
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Informations touristiques sur le Monténégro
La République du Monténégro est un pays situé dans les Balkans. Elle est à la limite de la Croatie et de la Bosnie-Herzégovine à l’ouest, de la Serbie et du Kosovo au nord, et de l’Albanie à l’est. Au sud du Monténégro se trouve la mer Adriatique, et de l’autre côté de cette dernière se trouve l’Italie. Le tourisme au Monténégro a souffert des différents conflits et guerres dans les pays avoisinants dans les années 1990. Ces dernières années, la situation s’est stabilisée et le tourisme... Vazhdo
Le Monténégro
Ce petit pays (13 812 km² et 670 000 habitants) est un concentré de tout ce que l’on peut désirer à seulement 2 heures de d’avion de Paris. Des plages de sable (117 plages étalées sur 73 km), des paysages à couper le souffle uniques en Europe du sud (le fjord de Kotor), les montagnes qui se jettent directement dans la mer (le plus haut sommet culmine à 2522 m), des parcs nationaux (au nombre de 4) ou la nature est préservée, un long passé historique toujours présent, l’accueil chaleureux des Monténégrins, et un climat... Vazhdo